Workshop: Reading, Language & Deafness

El Centre Basc de Cognició, Cervell i Llengua (www.bcbl.eu) organitzarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre del 2018 a Sant Sebastià (Donostia) el WoRLD, sigles en anglès de Workshop on Reading, Language and Deafness (Taller de Lectura, Llengua i Sordesa). L’objectiu d’aquest taller és reunir experts i investigadors sobre la neurocognició del llenguatge en persones sordes i facilitar la transferència de coneixement entre grups d’interès i científics.

Els temes d’aquest taller inclouran el processament i el desenvolupament del llenguatge en persones sordes, tant usuaries de la llengua de signes com de la llengua oral en la seves formes oral i escrita.

El taller es dividirà en dues parts. La inscripció per a la part científica (els primers dos dies) inclourà automàticament l’accés a la part aplicada (tercer dia). La inscripció independent està disponible per assistir només al tercer dia. Per a més informació visiteu la pàgina  d’aquest Workshop: http://www.bcbl.eu/events/worldpractice2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>