Nova publicació de companyes del CREDA

La Silvia Marro, audioprotesista del nostre CREDA, i la Pilar Calvo, que va ser psicopedagoga del nostre servei, ens han fet arribar un exemplar del llibre que acaben de publicar juntament amb altres autors.

“Logoaudiometries infantils en català oriental central” de l’Editorial Horsori recull la feina feta en els darrers anys per un equip interdisciplinari integrat per professionals otorrinolaringòlegs infantils de l’Hospital Sant Joan de Déu, professionals del CREDA Jordi Perelló i professionals fonetistes de la Universitat de Barcelona, moguts per un mateix interés: actuar de la manera més precoç possible en les tasques d’avaluació i d’habilitació auditiva dels infants que presenten una sordesa i fan ús de pròtesis auditives.

Es tracta d’un material pensat per a la població infantil parlant del català oriental central balancejat fonèticament que incorpora diferents tipus de materials auditius i visuals, així com casos pràctics que permeten il·lustrar el seu ús.   Cal destacar que aquest material disposa d’un patró de corba de normalitat per a les paraules bisíl·labes en referència a la població infantil normoient de 5, 6 i 7 anys. Amb aquest material s’ha pretès, essencialment, oferir unes eines útils i pràctiques per als diferents professionals implicats en l’àmbit de l’audiologia i la logopèdia infantil.

La nostra més sincera enhorabona per la publicació d’aquest material!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>