L’Institut Castellarnau oferirà el CFGS d’Audiologia Protètica

L’Institut Castellarnau de Sabadell serà el primer centre públic de Catalunya en oferir un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Audiologia Protètica que formarà als futurs especialistes en la selecció, construcció, reparació i adaptació de les pròtesis auditives. Aquest nou cicle s’oferirà a partir del proper curs 2018-19. Tindrà una durada de dos cursos acadèmics amb un total de 2000 hores de formació de les quals 383 seran en Centre de Treball.

Les persones que cursin aquesta formació podran exercir com a tècnic superior en audiopròtesi, tècnic especialista audioprotesista, tècnic en medició de nivell sonor o audiometrista, tècnic en elaboració de motlles i protectors auditius.

Actualment aquests estudis s’imparteixen en dos centres privats de Barcelona: els Jesuites de Clot i el centre d’estudis SAM Claret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>