L’educació prohibida

Aquest documental realitzat per un equip d’estudiants de Comunicació audiovisual i que està sent tot un fenòmen mundial, parteix d’un procés informal per part dels seus autors que es va iniciar en l’apropoament de la diversitat d’experiències educatives i de persones que reflexionaven sobre les diferents formes d’entendre l’educació.

Des de l’any 2009 es van fer més de 90 entrevistes a educadors, professionals, pares i mares de família i referents d’experiències educatives diferents. Es van visitar més de 45 experiències educatives no convencionals,  en alguns casos adscrites a metodologies formalment instituïdes i en altres casos en procés de creació i desenvolupament de noves pràctiques.

La pel·licula és un resum de les impressions portades a terme durant la recerca. En tot el recorregut els autors consideren que van trobar certes idees comuns a moltes experiències no convencionals, que poden o no estar presents, però que són elements importants per repensar un nou paradigma educativa.

Des de reporteducacio podeu veure en la pel·lícula en línia

 

I, podeu disposar de tota la informació accedint a: http://www.educacionprohibida.com/

Així mateix, els promotors del film són molt actius a les xarxes socials següents:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>