Competències clau per a la mobilitat internacional

El projecte Keymob està finançat pel programa Erasmus+. L’objectiu del projecte és desenvolupar la cooperació entre centres de formació, empreses, governs regionals i municipals per desenvolupar eines curriculars i els acords logístics i organitzatius necessaris per al desenvolupament de les competències transversals dels aprenents en un context de mobilitat internacional.

El projecte se centra principalment en els actors clau en la mobilitat internacional dels aprenents i en les institucions regionals i municipals i els organismes intermedis que necessàriament col·laboren en l’èxit d’aquesta mobilitat. En segona instància, es dirigeix als aprenents, per millorar la qualitat del seu aprenentatge de les competències transversals en un context internacional.

El principal resultat esperat del projecte és un consens entre les autoritats regionals, els centres de formació i els representants de les empreses per desenvolupar competències transversals dels alumnes en un context de mobilitat transnacional a les tres regions que participen en el projecte: Catalunya, Occitània, Baden-Württemberg i la ciutat de Chomutov. Aquest consens consistirà en un acord sobre els instruments necessaris per desenvolupar-lo.

Els resultats clau són:
1. Un currículum per al desenvolupament de competències transversals dels aprenents en un context productiu de mobilitat transnacional.
2. Una anàlisi de la mobilitat transnacional d’aprenentatges (regional i local) per millorar la mobilitat dels joves en formació.
3. Una guia per a professors de centres de formació i tutors d’empreses que donen la benvinguda a joves en formació sobre com desenvolupar habilitats transversals i aplicar el currículum dissenyat per a això.
Aquests tres instruments permetran millorar els mètodes i mecanismes existents a les tres regions i la ciutat de Chomutov per a la promoció de la mobilitat transnacional dels aprenents.

Persona de contacte: Josep Francí
jfranci@cambrabcn.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>