El dia que Saint-Exupéry i The Beatles es van donar la mà

Un any més, el Grup de Mestres de Música (GMM) de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6, ha fet una trobada de les diverses escoles on desenvolupen les seves pràctiques educatives i que dóna com a resultat un espectacle musical. L’esdeveniment es va portar a terme el 23 de maig al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat.

Aquesta iniciativa del GMM, ha comptat amb la participació de les escoles: Joan Juncadella, Sant Antoni, Sant Jordi, Sant Josep, Mare de Déu del Rocío i La Vinyala de Sant Vicenç dels Horts; Can Coll de Torrelles de Llobregat i, El Solell de la Palma de Cervelló.

L’espectacle d’enguany ha estat dedicat a El Petit Príncep aprofitant l’avinentesa del setantè aniversari d’aquest conte poètic de Saint-Exupéry i que es va celebrar el 2013.

Com en altres edicions, l’espectacle no es limita únicament a la música, ni de bon tros. Es combinen les arts plàstiques, el cant coral, la dansa i la literatura. Les cançons inspirades en el llibre de Saint-Exupéry han estat escrites pels nens de les diferents escoles i compten amb l’aixopluc sonor de melodies extretes del repertori de The Beatles.

reportEducació ha editat un espai web específic  i que inclou totes les cançons de l’espectacle amb l’autoria de la lletra, l’escola que la cantava, l’escola que la dansava, la melodia de The Beatles, la lletra de la cançó, l’arxiu sonor de la interpretació i les il·lustracions dels infants que es projectaven mentre durava el número musical.

| Accés al lloc web de l’espectacle |

| Espectacles anteriors |

3 comentaris

 1. Retroenllaç: El petit princep a Olesa | Espai Vinyala

 2. Aida

  Bona nit,

  Soc mestra de música al Baix Llobregat i m’encantaria poder participar amb els meus alumnes en un projecte com aquest. Seria una gran manera de potenciar el cant a l’escola, però no trobo informació enlloc sobre com poder accedir a participar.

  1. Redacció Autor de l'article

   Hola,

   En principi la iniciativa se centra en les poblacions de Torrelles de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Vallirana, La Palma, Corbera de Llobregat i Cervelló; que formen l’àmbit territorial del Servei Educatiu Baix Llobregat-6. Si la teva localitat és propera a aquestes poblacions i no t’ha de suposar un problema organitzatiu amb les famílies i amb els alumnes, pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu-electrònic.
   Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>