Si ets original, ets de llibre

Concurs "Si ets original, ets de llibre"És de llibre és un programa educatiu promogut per CEDRO i adreçat al conjunt de la comunitat educativa, per fomentar la lectura, la creació textual i el respecte als drets d’autor.

Anualment convoca  Si ets original, ets de llibre, un concurs de treballs originals de recerca, elaborats per estudiants, sobre un tema del seu interès: música, ciència, literatura, art, natura, història, cinema, esports, filosofia, tecnologies, matemàtiques…

Aquest concurs s’adreça a estudiants i docents d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de totes les comunitats autònomes d’Espanya. Els treballs han de ser realitzats en grup (un mínim de dos i un màxim de quatre estudiants) i sempre han de ser coordinats per un professor.

El període d’inscripció va del 15 de setembre de 2010 a l’1 de febrer de 2010 i el límit per al lliurament dels treballs és el 30 de març de 2011.

| + informació |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>