La meravellosa medecina d’en Jordi

Roald Dahl

Il·lustracions de Quentin Blake

Traducció d’Albert Folch i Folch

Editorial Estrella Polar

Barcelona, 2009

Col·lecció L’Odissea; 8

ISBN 9788499320250

Resum:

“En Jordi no podia evitar que li desagradés l’àvia. Era una vella egoista i malhumorada. Tenia les dents de color marró clar i la boca com el cul d’un gos, petita i frunzida”.
Aquesta és l’àvia d’en Jordi. Un dia que es queda sol a casa amb ella i li demana la seva medicina, el nostre protagonista no podrà evitar fabricar-ne una per tal de donar-li una lliçó a una velleta que no s’assembla gaire a les velletes amables que habiten en diferents llibres i contes, com ara l’àvia de la Caputxeta. La seva meravellosa medecina tindrà conseqüències insospitades…

Així comença:

– Vaig al poble a comprar -va dir a en Jordi la seva mare dissabte al matí-. Així que sigues bon nen i no facis entremaliadures.

En qualsevol moment és una estupidesa dir això a un nen petit. Immediatament li va fer pensar en quines entremaliadures podia fer.

– I no t’oblidis de donar-li la medecina a l’àvia a les onze -va dir la mare.

Gènere: Novel·la

Personatges: Infants i Gent gran

Aquest llibre tracta temes relacionats amb: Vida quotidiana – Relacions entre els infants i la gent gran – Humor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>