Difusió

Difusió prèvia la V Fira Tastet de Ciència – curs 2018/19
 xtec La VI Fira Tastet de Ciència és una fira educativa, oberta a la ciutadania, on uns 400 alumnes, amb prop de 100 professors de diferents centres educatius d’educació primària, secundària i cicles formatiu, i entitats locals, exposen una quarantena d’experiències dels àmbits científic, matemàtic, tecnològic i les STEAM.

Llegir més…

LaFira_Logotipo_CMYK Atenció, futurs científics! La Fira Tastet de Ciència ja és aquí i a La Fira Centre Comercial estem molt contents de col·laborar-hi per quart any consecutiu.

Llegir més…

Difusió prèvia la V Fira Tastet de Ciència – curs 2017/18
 xtec

La Fira és un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius de Serveis Territorials de Tarragona exposen a la ciutadania els seus treballs científics per tal de fomentar la curiositat i la inquietud per la investigació científica, matemàtica i tecnològica.

Llegir més…

Difusió prèvia la IV Fira Tastet de Ciència – curs 2016/17

Aquest és el resum de la difusió feta el curs passat a la IV Fira Tastet de Ciènciacurs 2016-17

xtec

La Fira és un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius de Serveis Territorials de Tarragona exposen a la ciutadania els seus treballs científics per tal de fomentar la curiositat i la inquietud per la investigació científica, matemàtica i tecnològica.

Llegir més…

capital cultura

La Fira és un espai de divulgació científica on els participants posen la ciència a l’abast de la ciutadania per fomentar la curiositat i la inquietud per la investigació mitjançant experiències de base científica.

Llegir més…

LaFira_Logotipo_CMYK

La Fira Tastet de Ciència és un espai de divulgació científica en el que els centres educatius de Serveis Territorials de Tarragona posen la ciència a disposició dels ciutadans. L’objectiu?

Llegir més…

laguia_400x400

Aquest dissabte 20 de maig es porta a terme de 16:00 a 20:00 h a la plaça de l’Univers la 4ª edició de la fira escolar “Tastet de ciència”, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp amb el suport de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Llegir més…

Comunicació d’experiències IV Fira Tastet de Ciència

Aquest és el resum de la comunicació feta el curs passat a la IV Fira Tastet de Ciènciacurs 2016-17

CANAL-REUS-TV
Ciència, tecnologia i matemàtiques s’alien a la IV Fira Tastet de Ciència

Canal Reus TV

Encuriosir estudiants de totes les edats envers la ciència, la tecnologia i les matemàtiques. És el que s’ha aconseguit a la quarta edició de la Fira Tastet de Ciència, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Reus.

Llegir més…

vídeo-iv-fira

 

urv-activa
La URV porta tallers i monòlegs científics a la fira Tastet de Ciència de Reus

Divulgador científic

La URV porta tallers i monòlegs científics a la fira Tastet de Ciència de Reus. Propostes de química, enologia, robòtica i geografia i turisme han estat presents a la fira que ha comptat també amb els monòlegs científics dels doctorands de la URV.

Llegir més…

 logoETSE-URV
L’ETSE participa a la IV Fira Tastet de Ciència a Reus

Divulgador científic

L’ETSE, en el marc de promoció dels seus ensenyaments, hi va participar com a entitat divulgadora de la ciència i la tecnologia oferint una activitat que combinava coneixements de programació, telecomunicacions i robòtica.

Llegir més…

logoescolesTrans
Dissabte, 20 de maig. FIRA TASTET DE CIÈNCIA DE REUS
Col·legi Cor de Maria – Valls

El passat dissabte 20 de maig un grup d’alumnes del Cor de Maria acompanyats pel professor Pere Compte, van participar a la 3a Fira Tastet de Ciència de Reus amb els projectes: “Ratapatxets”, “MigratoEbre” i “Fartet”.

Llegir més…

logo-maria-rosa-molas
PARTICIPEM A LA IV FIRA TASTET DE CIÈNCIA

Col·legi Maria Rosa Molas – Reus

IV Fira Tastet de Ciència on l’escola ha presentat als visitants dues experiències “el poder blanquejador” i “els cossos de revolució” Ens divertim aprenent!!

Llegir més…

 logo-ins-camp-calr
Estem al Tastet de Ciència de Reus

Institut Campclar – Tarragona

Al nostre estand podreu veure el connector de la taula periòdica, el trencaclosques de la taula periòdica, el memory químic, una maqueta del projecte arqueòlegs… a part de com es fa sabó, fòssils d’argila, un trencaclosques 3D dels òrgans del cos humà, un connector del cos humà, farem bandiblub gegant… Veniu que us ho passareu molt bé!

Llegir més…

 LogoRoseta-mauri
FIRA TASTET DE CIÈNCIA

Institut Roseta Mauri – Reus

El nostre centre participa amb activitats organitzades dels dels departaments de ciències  i tecnologia. Una magnifica oportunitat de aprendre i passar-ho bé.

Llegir més…      I més…

 logo-escola-montsant
Presentació TASTET DE CIÈNCIA de 5è

Escola Montsant – Reus

Els alumnes de Cicle superior estem treballant les ciències d’una manera més pràctica, experimental i divertida.

Llegir més…

 logo-prat-de-la-riba
IV FIRA TASTET DE CIÈNCIA

Escola Prat de la Riba – Reus

Aquest curs és el segon que hem participat a la  Fira Tastet de Ciència, que organitza el CRP del Baix Camp a la ciutat de Reus. Hem compartit amb el públic diferents projectes i activitats científiques que hem realitzat a l’Aula de Ciències durant aquest curs.

Llegir més…

 logo-horicultura-jardineria
Presents a la IV Fira Tastet de Ciència

Institut Horticultura i Jardineria – Reus

Nosaltres vam presentar diferents activitats interactives: granulometria, força de succió, possibles causes del canvi climàtic, tastet d’aromes.

Llegir més…

 ans_logo_1
Participem a la fira científica!

Divulgador científic

Enguany amb Ans Educació hem presentat dos projectes dins del l’àmbit de ciències. Un d’ells, el Joc de l’Aigua, on els alumnes descobrien a través d’enigmes matemàtics i científics la dificultat de trobar aigua a Reus durant tota la història… Per altra banda, vam presentar els fòssils de les Muntanyes de Prades. Es tracta d’una col·lecció de fòssils marins de fa 240M d’anys.

Llegir més…