Conferència 22a Setmana de la Ciència

Setmana de la ciència: del 10 al 19 de novembre

El Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promou iniciatives per tal de despertar i potenciar l’interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. Per facilitar la participació dels centres en aquesta setmana s’organitzen diverses activitats.

Espais blaus més enllà del “sol i platja”*

15 de novembre – 11:30h

videoconferència

Accés en directe

Adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat de tots els centres docents de Catalunya

A càrrec de Cristina Vert

Llicenciada en Ciències Ambientals, Màster en Salut Pública i investigadora predoctoral en ciències biomèdiques a l’ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona)

*  Conferència emmarcada dins l’activitat CIÈNCIA EN PRIMERA PERSONA

A més, us donem a conèixer les xerrades-col·loqui que es duran a terme, el mateix dia, als diferents centres d’Educació Secundària. Aquestes sessions van a càrrec d’investigadors i d’investigadores que expliquen la seva tasca, tant des del vessant del treball científic com humà. S’han organitzat en l’àmbit de cada Servei Educatiu de Zona.

Si voleu conèixer les conferències de la nostra comarca, podeu consultar la pàgina nodes del Servei Educatiu del Baix Camp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>