XXIV Concurs el gust per la lectura

gust-per-la-lectura

El Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics convoca el XXIV Concurs El Gust per la Lectura, basat en la lectura i treball de les obres i els dossiers didàctics corresponents.

A qui s’adreça?

El concurs contempla la participació de l’alumnat d’educació primària (cicle mitjà i superior), secundària obligatòria, batxillert i d’adults. Es basa en la lectura i treball de les obres i els dossiers didàctics proposats.

Bases de participació

Podeu consultar les bases del XXIV Concurs El gust per la lectura

Terminis

Fase d’inscripció
Els docents hauran de formalitzar la inscripció accedint al formulari mitjançant el portal de centres del Departament, on també trobaran un tutorial per guiar el procés. El període previst és del 5 de novembre al 21 de desembre de 2018. Instruccions per a la inscripció.

Fase de presentació dels treballs
Caldrà emplenar la segona part del formulari en línia, adjuntant l’arxiu PDF o bé indicant l’adreça URL on és allotjat el treball audiovisual, segons la modalitat. El període de lliurament dels treballs és del 18 de març al 10 de maig de 2019. Instruccions per al lliurament dels treballs.

Propostes de lectura curs 2018-19

Podeu consultar les propostes de lectura d’enguany dels diferents nivells educatius associades al concurs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>