Aprendre avui, aprendre amb sentit – XVII Jornada Anual XCB

El dissabte 8 de juny tindrà lloc la XVII Jornada anual de la Xarxa de Competències Bàsiques, amb el lema Aprendre avui, aprendre amb sentit.

L’objectiu de la jornada d’enguany és reflexionar sobre com, on, quan i per a què aprenem amb sentit, avui, de la mà d’experts com Digna Couso, David Duran, Carles Monereo i Juli Palou. Si avui dia hi ha tantes evidències científiques sobre l’aprenentatge, què ha de passar perquè s’incorporin a les pràctiques habituals en totes les branques i etapes i, per extensió, també en la formació del professorat?

També podràs veure una mostra de pòsters amb 50 experiències de treball per projectes d’alguns dels centres que formen part de la Xarxa Cb i assistir a una de les tres taules rodones sobre el treball per projectes.

Lloc de realització

Centre cívic Cotxeres de Sants, Barcelona

Inscripcions

Aquí trobareu més informació i també les inscripcions.
És obert a tots els docents (no únicament de la Xarxa Cb), o sigui que en podeu fer difusió, ja que l’espai permet un gran aforament.

Vídeo de la Jornada

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>