3 Instituts del Baix Camp a les Jornades de pràctiques de referència per a l’èxit escolar

El dia 5 de juliol es van dur a terme les III Jornades de Secundària, on van participar 3 Instituts de la nostra comarca: Mar de la Frau de Cambrils, Horticultura-Jardineria i Baix Camp de Reus.

L’institut Mar de la Frau va exposar els seus projectes: GEP (Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme), Programa Mobilitzem la Informàtica i Impulsem la Robòtica. Destacar l’impuls que volen donar a totes les seves iniciatives posant per davant el treball col·laboratiu.

L’Institut d’Horticultura i Jardineria va presentar les experiències: Quin clima es respira a les nostres aules? i Tenim hivernacles bioclimàticament eficients?
L’ús de la metodologia científica i de la motxilla bioclimàtica els ha dut a conclusions molt interessants pel que fa al nivell de CO2 generat dins les aules si no obrim cada hora les finestres.

L’Institut Baix Camp es va centrar en el Pla TAC (Tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement) i sistema de gestió de centre. Destacar el treball en equip amb que duen a terme totes les seves tasques i agrair el seu sentit de l’humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>