Xerrada ODS: “Encara hi som a temps”

 

 

Els ODS són 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible universals, transformadors i inclusius que descriuen els principals reptes referents al desenvolupament als que s’enfronta tota la humanitat. Van ser acordats el 25 de novembre de 2015, per l’Assemblea General de l’ONU. Consten a l’Agenda 2030.

L’objectiu principal dels 17 ODS és “garantir una vida sostenible, pacífica, pròspera i equitativa arreu del món per a tothom, ara i en el futur“.

Els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) són aquells objectius globals per a eradicar la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tots com part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té les seves pròpies fites a assolir al llarg de 15 anys. En conjunt són 17 objectius i un d’ells fa referència a l’educació, concretament el número 4 Educació de qualitat (garantitzar una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida i  per a tots).

És per aquest motiu que us convidem el proper dilluns 17 de maig de 18 a 19.30h de la tarda a assistir a la xerrada “Encara hi som a temps (viatgem amb els ODS)” que anirà càrrec de Mònica Carrasco, docent especialista en el tema.

Un compartim l’enllaç d’accés a la videoconferència

Com que l’aforament de la plataforma MEET és limitat,  informem a tothom que si donat el cas que volgués accedir a la VC també la podeu seguir a través d’aquest enllaç al youtube habilitat per la sessió.

https://docs.google.com/presentation/d/1jiCvAOis2afsw5g0ZW0CzX2uFPYD0XHQHwCap2KGYZE/edit?usp=sharing

L’enllaç també el trobareu disponible a la pàgina web dels Serveis Educatius de Catalunya Central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>