Tallers informatius proves diagnòstiques de segon de primària

El Departament d’Educació organitza uns tallers  adreçats als mestres de segon d’educació primària que vulguin aplicar la prova aquest tercer trimestre del curs 2020-2021.

En aquests tallers es treballaran cada una de les activitats i els seus elements de manera més detallada (desenvolupament, atenció a la diversitat, aplicació de les rúbriques, exemples de produccions dels alumnes, etc.).

Atès el gran volum d’inscripcions dels docents als tallers, s’ha acordat fer un canvi de format de les sessions i, en comptes de tallers, faran dos webinar; d’aquesta manera podran donar resposta a l’interès mostrat pels 1400 docents inscrits fins ara i a tots els que hi vulguin assistir.

Les dates de la nova proposta són les següents:

Primera sessió webinar: dilluns, 26 d’abril de 12.45 a 14h. Enllaç: Enllaç webinar 26/04/21

Segona sessió webinar: dijous, 29 d’abril de 17.15 a 18.30h. Enllaç: Enllaç Webinar 29/04/21

Pel que fa als docents ja inscrits, es posaran en contacte directament amb ells per informar-los del canvi.

Igualment, per si algun centre no pogués connectar-se a cap webinar o, fins i tot per aquells que volguessin tornar-ho a veure, les dues sessions s’enregistraran i es penjaran a la web del Consell Superior d’Avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>