Llegir té premi i Joc de lectura de l’Estiu 2020- Projecte Digital de Lectura

 

Les Biblioteques municipals de Reus s’adhereixen al concurs Llegir té premi. un projecte digital de lectura promogut pel Servei de Biblioteques de la Generalitat, que enllaçaran amb el tradicional joc de lectura de l’estiu.

El Joc de lectura de l’estiu Objectiu: cel, mar, terra i aire posarà l’èmfasi en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030

Les Biblioteques de Reus s’han adherit al concurs de lectura, Llegir té premi, per a nens/es de 8 a 16 anys. La mecànica del concurs consisteix en crear el teu propi avatar i anar pujant de nivell a mesura que contestes una sèrie de preguntes sobre el que has llegit. Com més llibres llegeixis més podràs personalitzar el teu avatar i més posicions pujaràs als rànquings lectors. A més a més al final del joc, s’entregaran premis com diplomes, lots de llibres, Ipads o Smartwatches.

Pots inscriure’t al concurs Llegir té premi clicant aquí.

A partir de l’1 de juny les Biblioteques de Reus iniciaran el seu Joc de lectura de l’Estiu, titulat Objectiu: cel, terra, mar i aire que donarà continuïtat al concurs Llegir té premi i que es desenvoluparà de manera mixta presencial i virtual, segons la situació sanitària general, per tal de poder arribar a tots els nens/es que vulguin participar. El joc tindrà com a eix lector els Objectius de desenvolupament Sostenible 2030, nucli del projecte Fem consciència que han iniciat les Biblioteques de Reus durant aquest 2020. El joc de l’estiu, a més a més, reforçarà el paper de la lectura com a eina educativa d’aprenentatge, creixement i transformació i també com a proposta saludable d’esbarjo i entreteniment. A finals del mes de maig, es podran consultar la mecànica del Joc de Lectura de l’Estiu Objectiu: cel, terra, mar i aire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>