L’institut Gorgs participa a la 3a. Fira “Impulsem la Robòtica”

L’Institut Gorga de la nostra localitat, ha participat enguany en el programa “Impulsem la Robòtica” .

Aquest és un programa dirigit als professors per desenvolupar les classes de tecnologia sobre la base de projectes pràctics. L’enfocament es basa en la indagació i en el desenvolupament d’idees, amb activitats organitzades perquè l’estudiant vagi evolucionant a mesura que crea, juga i aprèn amb un experiment.

La intenció és aconseguir que els alumnes aprenguin a programar (processing), dominin l’electrònica bàsica, siguin capaços de dissenyar i crear circuits simples i desenvolupin conceptes de robòtica.

Els centres inscrits treballen en base als 52 kits i experiments desenvolupats per Arduino, que també proporciona formació als professors i comunicació constant a través d’un entorn virtual. Les activitats s’ajusten al temps de durada d’una classe de secundària i permeten al professor estar actualitzat en temes concrets a mesura que es desenvolupa el treball.

El 17 de febrer, van presentar els seus treballs a la 3a Fira de projectes del programa “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” a la seu de CosmoCaixa.

Us deixem un tast amb el que gaudireu …

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>