Una obra de teatre intergeneracional!

“Els nens de l’aula “El Bosc de Colors” de l’escola Carles Buigas, han preparat amb molta il·lusió una obra de teatre que han representat en la Residència d’avis Cerdanyola del barri. Ha estat un espectacle participatiu, on el públic també era el protagonista de la història.
Mentre els nens i nenes narraven, els avis i àvies havien d’anar seguint el recorregut que els havien preparat per tal d’aconseguir celebrar la festa de la collita: han agafat objectes fluorescents per il·luminar-se en la foscor de la cova, conxes en el camí del riu, han curat al porc senglar amb romaní, han fet malabars amb pilotes o han bufat una pilota dins un laberint.
Per acabar, tots junts han celebrat, amb un ball i un petit piscolabis, la festa de la collita i així han tingut una estona per poder parlar amb els avis i àvies de molts temes. Els han felicitat per l’actuació i els han fet un petit regal (un punt de llibre).
Ha estat una activitat molt divertida i estan ben orgullosos de com ha anat tot, ja que han après molt.”

Espectacle intergeneracional el jabali y la cueva oscura  Aquí trobareu un video de l’obra representada pels nens de l’uala El bosc de colors 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>