#aquiproubullying

La RESOLUCIÓ ENS/1380/2017, de 12 de juny, per la qual es modifica la Resolució ENS/881/2017, de 10 d’abril, per la qual es crea el Programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying de prevenció, detecció i intervenció enfront l’assetjament entre iguals i s’obre convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar-ne part (DOGC núm. 7358 de 27.4.2017).

Els centres interessats han de presentar aquesta sol·licitud, signada pel director o directora del centre, juntament amb la documentació acreditativa del compliment dels requisits, per qualsevol d’aquests mitjans: de forma presencial, als Serveis Territorials o per via telemàtica, mitjançant valisa electrònica:

El centre ha de trametre la sol·licitud i la documentació acreditativa mitjançant valisa electrònica adreçada a Jordi Rodon Cuixart i incorporar a Montserrat Duarte com a ‘visualitzadora’ (usuari i contrasenya GICAR-Atri).

Calendari de les formacions perquè en tingueu coneixement i pugueu fer la planificació corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>