Visita a l’espai Explora 0-6 del mNACTEC

El passat març de 2019, es va presentar  del nou espai “Explora 0-6” del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Es tracta d’un espai de descoberta i experimentació per a infants de 0 a 6 anys, dissenyat amb l’assessorament de l’equip educatiu del Grau d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (Uvic-Universitat Central de Catalunya).

La coordinació 0-6 dels Serveis Educatius de Barcelona ha organitzat una visita gratuïta per a tot el professorat que hi pugui està interessat

Dissabte 30 de novembre 
De 10 a 12h
mNACTEC  Rambla d’Ègara, 270, 08221 Terrassa, Barcelona

 

Si algun docent del vostre centre està interessant en la visita, cal que ompli el formulari:
Visita Explora 0-6 al MNACTEC

A primera hora  hi haurà una presentació conjunta a l’auditori. Després, per grups de 20 persones s’anirà entrant a l’espai cada 15 minuts.

Explora 0-6 és un espai específic dedicat als infants de 0 a 6 anys, en què els més petits de casa jugaran amb diversos materials i aparells per experimentar en els àmbits científic i tècnic. Aquest espai del mNACTEC es proposa despertar la curiositat dels infants d’una manera propera i engrescadora per contribuir al seu aprenentatge.

 

Explora 0-6 és una sala diàfana en què els nens i les nenes, acompanyats d’un adult, podran participar i explorar lliurement a través de diverses propostes:

  • Sorral: en un gran recinte amb sorra, els infants trobaran instruments diversos per a fer transvasaments o transmetre moviments com rodes de molí, balances o politges.
  • Espai aeri: els infants, pedalant en unes bicicletes, podran fer moure un helicòpter de grans dimensions que volta pel sostre.
  • Maqueta de transports: un espai habilitat amb vies de tren i carreteres, per on poden circular manualment diversos camions i vagons, que es poden carregar i descarregar.
  • Espai bebès: una zona amb terra tou i diverses paneres dels tresors amb objectes de llum i miralls, materials naturals, rodes diverses, roba, etc.
  • Propostes diverses distribuïdes per tot l’espai: magnetisme, llum, so, engranatges, espai fosc, etc.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>