RECURS CESIRE ÀMBIT MATEMÀTIC. Sèrie de vídeos fraccions

Al Canal Youtube del Cesire Àmbit Matemàtic Creamat trobareu una llista de reproduccció de 15  vídeos per treballar les fraccions. Aquest és un dels recursos en els que es va fer incidència a  l’última sessió de formació d’acompanyament de la maleta Laboratori de Matemàtiques. Podreu treballar: concepte de fracció, fraccions plegant paper,  fracció com a part de la unitat i com a nombre, fraccions i decimals, ordenar fraccions, producte de fraccions, divisió de fraccions, divisions egípcies, el cercle de fraccions, l’àrea del cercle i resoldre problemes de fraccions.

D’entre tots els vídeos destaquem els dos que creiem poden ser útils per iniciar el treball amb el material de la maleta:

  • Tauler de fraccions: en aquest vídeo l’Anton Aubanell explica com utilitzar a l’aula aquest recurs que forma part de la maleta
  • Fraccions a l’aula. Primària: vídeo del desenvolupament d’una classe on podem veure un exemple de com treballar el material a l’aula (nom del material, nom de les peces, per què s’anomenen així, concepte de numerador, concepte de denominador, reflexions al voltant del concepte, …)

Podeu accedir a la llista de reproducció… FRACCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>