NOVETATS CONTES COEDUCATIUS MALETA CONSELL COMARCAL #divendrescoeducatiu

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha augmentat la dotació de contes per treballar la coeducació per incorporar-los a la Maleta Coeducativa 2, creada amb la col·laboració de l’ens comarcal.

Els nous títols que s’incorporen són:

  • El niño perfecto. Àlex González i Bernat Cormand. Sd Edicions.
  • Me llamo pecas. Raquel Díaz Reguera, Ed. NubeOcho.
  • Piratrans Carabarco i la seva guia didàctica. Asociación de transexuales de Andalucía. Ed. La Calle. Història d’un pirata diferent amb la que podrem treballar la transexualitat. A més a més, conté guia didàctica i es complementa amb un quadern d’activitats.
  • Eres un amor. Jess Hong, Edicions Bellaterra
  • Cuentos para antes de despertar. Nunila López Salamero i Miriam Camer, Editorial Planeta. Recull de contes per reflexionar i emocionar-nos amb els que poder treballar moviments i revoltes socials, la lluita contra l’homofòbia, l’exclusió social, la violència de gènere i els drets de la dona.  Ens demostraran que amb estima i solidaritat tot és possible.
  • Visca les ungles de colors! Alicia Acosta, Luis Amavisca i Gusti, Ed. NubeOcho. Història inspirada en fets reals per poder treballar els estereotips de gènere, la tolerància i la llibertat.

Els estem preparant i registrant-los a l’ePèrgam per que ben aviat els pogueu gaudir i tenir-los disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>