MALETA DE POESIA DEL CRP

S’apropa el Dia Mundial de la Poesia i us recordem que tenim a la vostra disposició en préstec la nostra MALETA DE POESIA. Podeu accedir al llistat del contingut…aquí 

A la maleta podreu trobar, entre d’altres:

  • Col·lecció Vull llegir! Poesia de l’Editorial Cruïlla: 20 llibres de diversos poetes i poetesses. Entre ells destaquen: Miquel Martí i Pol, Jacint Verdaguer, Miquel Desclot, M. Antònia Salvà, Maria-Mercè Marçal, Joan Brossa, Salvador Espriu i Joan Maragall.
  • Animals, animalons i animalassos: llibre adreçat als més petits, a Educació Infantil. Juga amb la poesia i les endevinalles. Conté una guia de lectura per treballar-lo.
  • Per molts anys! / Bon profit! de Miquel Martí i Pol: aquest llibre està dividit en dues parts, és com si fossin dos llibres en un. D’una banda, Per molts anys! presenta un poema per a cada un dels mesos de l’any, tot aportant un munt d’informacions sobre les festes pròpies de cada mes. De l’altra, Bon profit! és un conjunt de poemes al voltant de diferents plats, dolços o salats, que acostumen a ser del gust dels infants.
  • Poesies amb suc. Antologia de poesia per a infants : és una selecció de poemes realitzada per part de Miquel Desclot. El llibre conté més de tres-cents poemes d’uns vuitanta autors de tot el món.
  • Amb sabates de molsa. Poemes amb sentiments de Joana Raspall : és un recull de més de cent poemes a càrrec de Josep Maria Aloy. Els poemes seleccionats estan ordenats alfabèticament i expressen sentiments i moltes emocions. El llibre està il·lustrat per Anna Clariana.

Hem creat una guia de lectura a l’ePèrgam del nostre CRP que anirem ampliant. Podeu consultar-la…aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>