JORNADA “COMPARTIM” Mòbils.Edu

El passat dilluns 30 de novembre va tenir lloc la jornada COMPARTIM dels centres que formen part del programa MÒBILS.EDU.

A la primera part de la jornada es va realitzar la ponència “Pilotatge i Avaluació. Fases que s’han de tenir en compte”, a càrrec de Sònia Colomer i Toni Garcia”. Es van exposar els propòsits de l’avaluació formativa, les fases de l’avaluació d’un projecte d’innovació (1Detecció de necessitats – 2Disseny d’un pla – 3Implementació del pla d’acció – 4Anàlisi dels resultats-impacte) i com podem recollir-ho tot  en un document.

A continuació va tenir lloc l’exposició d’experiències de centres:

  • PERIODISTES DIGITALS de l’Escola Enric Grau i Fontseré de Flix: projecte realitzat amb la comunitat dels grans  i emmarcat dins les activitats de l’ambient Carles Capdevila. A partir de la competència digital es desenvolupen les altres competències a treballar a l’aula. També s’enregistren programes de ràdio que s’emeten per Ràdio Flix i  les notícies a la revista L’agulla que es realitza trimestralment i que a partir d’ara tindrà format digital.
  • Institut Jaume Huget (Valls): creació de xat bots amb Telegram.
  • Institut Consell de Cent : projecte Barcino

A la tercera part de la jornada ens vam dividir en tres sales: EINES DIGITALS PER A L’AVALUACIÓ FORMATIVA / TALLER DE REALITAT AUGMENTADA / FEM UN ESTUDI DE TELEVISIÓ.

EINES PER A L’AVALUACIÓ FORMATIVA: Jaume Feliu ens va exposar les eines

Podeu visionar tota la jornada…aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>