INSCRIPCIÓ SUBXARXA COMPETÈNCIA DIGITAL DOCENT

Us recomanem la inscripció a l’activitat formativa del PFZ de la Ribera d’Ebre, oberta a tot el professorat, amb 2 sessions per trimestre i una final, enllaç:
Codi 8080340529 (enllaç inscripció) Subxarxa de COMPETÈNCIA DIGITAL DOCENT. Seminari (20h).
 
Propòsit:
Dins del Pla d’Educació Digital de Catalunya i de la Xarxa Territorial de Cultura Digital, amb l’objectiu de promoure la competència digital de tot el professorat de Catalunya, s’ha creat la SUBXARXA DE CDD que va acompanyada d’una activitat de formació.
Aquesta activitat consta de:
– Visualització de 7 sessions web a càrrec d’experts  (es podran veure en directe o de manera asíncrona) en els que es desenvoluparan les diferents àrees de la competència digital docent i
– Sessions de treball posteriors als webinars organitzats territorialment, potenciant el treball en xarxa.
Recomanem la inscripció a aquesta subxarxa a tots aquells docents que vulgueu millorar la vostra competència digital docent per tal de facilitar l’elaboració conjunta de l’Estratègia Digital de Centre amb l’objectiu final comú de fer alumnes competents digitalment.
El CRP també formem part d’aquesta subxarxa i, per tant, acompanyarem i facilitarem la feina a tots els docents que formin part d’ella.
  • A qui va destinada l’activitat: docents en general de tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària) que vulguin millorar el seu desenvolupament professional per tal de dur a terme processos de canvis i millora dins del centre educatiu treballant en equip de manera coordinada.
  • Objectiu: aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació i treball en xarxa per fer difusió del nou Marc competencial (6 àrees que despleguen els diferents aspectes de les activitats professionals dels docents) i promoure el desenvolupament de la competència digital docent. Cada sessió està formada per un seminari web, seminaris territorials relacionats i converses al Nus, dins del grup “Competència digital docent”.
  • Enllaç a espai Nodes subxarxa: Competència Digital Docent (CDD)
Quedem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>