2a SESSIÓ JORNADA INTERCANVI NODES A LA RIBERA D’EBRE

El dimarts 20 d’octubre va tenir lloc la 2a sessió d’Intercanvi de NODES a la Ribera d’Ebre de manera virtual dins el PFZ.

La presentació del Nodes del Servei Educatiu va anar a càrrec de Joana Vernet, directora del CRP i coordinadora del SE que va fer un recorregut virtual per la web i per diferents blocs i pàgines.

Tot seguit es van presentar les pàgines i categories de recursos i dinamització d’alumnat a càrrec d’Olga Casanova, assessora del CRP: 

A la part central de mostra de centres, va tenir lloc la presentació del Nodes de l’Escola Enric Grau i Fontseré (Flix) a càrrec de Josep M. Albiac, director del centre i formador NODES del PFZ. Va fer incidència en aspectes importants a tenir en compte de cara a la difusió i canal de de comunicació amb les famílies.  

Des de l’Escola Pàmies (Ginestar) es van presentar diferents propostes recollides al NODES del centre, a càrrec de Míriam Alemany.

A l’espai d’intercanvi diversos centres de la comarca van mostrar els seus NODES de centre i van exposar les seves inquietuds:

Per finalitzar es va recordar que encara està oberta  la inscripció al taller comarcal de mentoratge digital  NODES DE CENTRE dins el PFZ a càrrec de Josep Albiac. i es va recordar als centres emplenin aquest qüestionari per poder enfocar la formació d’una manera més personalitzada. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>