Xerrada virtual i taller NODES – PFZ Ribera

Reconvertint el FEM I COMPARTIM anul·lat el curs passat  farem intercanvis i propostes de millora amb NODES.

Us animem a participar virtualment a les sessions sobre NODES d’intercanvi entre centres segons formacions dins el Pla de Formació de Zona de la Ribera:

.XERRADA SOBRE NODES, l’espai web del centre , dimecres 7 d’octubre de 17’30 a 19 h, formador Xavier Meler (tècnic del Departament d’Educació ) i una segona sessió d’intercanvi entre centres i NODES de la Ribera. Inscripció FEM I COMPARTIM codi 8080431808- Consulteu programa concret i l’enllaç al meet. ARTICLE RESUM AMB GRAVACIÓ SESSIÓ ENLLAÇAT AQUÍ.

.NODES DE CENTRE. TALLER INTERCENTRES amb el formador Josep Albiac, codi 8080121808 amb calendari de 3 sessions, d’octubre i novembre, posterior a la xerrada inicial.

Inscripcions obertes fins el dia 2 d’octubre. Si algú es repensa més tard i vol assistir per a fer inscripció cal enviar les seves dades i correu xtec fins el dia abans d’inici al @ del CRP (NIF).

Recomanat per a les comissions de Cultura Digital de centre (TAC) i el professorat que edita al NODES del centre.

        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>