Convocatòria del programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals

El Departament obre convocatòria pública per seleccionar centres educatius que vulguin formar part del programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals.

Publicació en el DOGC núm. 7783 (08/01/2019)

RESOLUCIÓ EDU/3044/2018, de 19 de desembre, per la qual es modifica la Resolució ENS/2185/2017, de 13 de setembre, per la qual es crea el programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge i s’obre convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar part del programa el curs 2018-2019.

  • Modificar els annexos 1 i 2 i suprimir l’annex 3, en el que es determinen els criteris per a l’elaboració del projecte de centre, que s’han incorporat al annexos 1 i 2.
  • Obrir convocatòria públic – sol·licitud = un mes des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució en el DOGC
  • Destinataris del Programa Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge: centres educatius a Catalunya públics i privats concertats que imparteixen ensenyaments d’educació infantil, d’educació primària, d’educació secundària (obligatòria i postobligatòria) que assumeixin el compromís per desenvolupar i participar en el programa en qualsevol de les seves modalitats.
  • Òrgan impulsor: Direcció General d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Educació impulsa el Programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge.

Enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7783/1719596.pdf

Termini de presentació: del 9 de gener al 8 de febrer de 2019
https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=838437&language=ca_ES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>