Tanquem el primer torn de les activitats del PFZ

Aquest darrers dies s’han anat tancant les activitats de formació del primer torn del Pla de Formació de Zona de la Noguera amb una bona participació i implicació en les activitats i les tasques addicionals encomanades.

Entre les activitats més rellevants hem tingut tot el desplegament d’activitats de l’àmbit de les matemàtiques amb el curs AraMat II, el taller Ens divertim amb les mates! i la conferència de Daniel Gabarró Matemàtiques sense esforç. Igualment hem continuat el desplegament de les activitats de Programació i robòtica a l’aula amb dos tallers al CRP de la Noguera i un altre a l’Escola Els Planells d’Artesa, per descentralitzar una mica la formació i apropar-la als centres educatius.

Programació i robòtica Ens divertim amb les matemàtiques Matemàtiques sense esforç

Aquest primer trimestre també hem pogut experimentar amb la Llum, color i art vivenciat amb la Jornada que ens fa oferir el Jeroni Martínez al Taller de l’Estel de Balaguer i en el qual més de 80 mestres d’infantil, primària i educació especial varen posar en pràctica totes les possibilitats que ofereix el treball amb la llum i el color a l’aula.

Accedint als enllaços podreu veure totes les galeries fotogràfiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>