Conferència del Dia de la ciència

Un any més, en el marc de les activitats de la 22a Setmana de la Ciència, hem pogut escoltar la conferència “Pensar com un científic té els seus avantatges” a càrrec de Daniel Closa Autet, Doctor en Biologia i científic titular del CSIC a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC) on dirigeix un grup de recerca sobre malalties inflamatòries.

Cliqueu per veure el cartell de la Cartell de la setmana de la ciència 2017

El 15 de novembre, la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer s’ha omplert de gom a gom amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat dels centres educatius de Balaguer que han pogut gaudir d’una amena explicació sobre uns quants mites i llegendes que tenim en la nostra societat i que amb una mica de raonament científic queden completament trencats. Si hi esteu interessats, podeu descarrar la proposta de treball a l’aula (WORD) sobre la conferència o bé tornar a visualitzar la presentació per fer memòria.

Us deixem amb unes quantes imatges de la conferència:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>