Seminari de Pensament Computacional Desendollat, Scratch i App Inventor

El dimarts dia 20 d’octubre de 2020 se celebrarà el primer Seminari Web d’aquest curs 2020-2021 dedicat a la presentació de les iniciatives que es duran a terme i a la presentació d’experiències didàctiques relacionades amb el Pensament Computacional Desendollat (PC Desendollat), la programació amb Scratch i App Inventor. A causa de l’excepcionalitat deguda a la COVID 19 aquest seminari tindrà format virtual.

El Seminari web tindrà dues parts:

  • A la primera part comptarem amb la participació de professorat que presentarà experiències de centre de Scratch, App Inventor i PC Desendollat.
  • A la segona part del Seminari us proposarem activitats desendollades, programació amb Scratch i amb App Inventor.

Us deixem el Formulari d’inscripció del seminari web del 20-10-2020. Tothom es pot inscriure donat que l’aforament no està limitat.

Amplieu la informació i accediu a les diferents sales accedint al Nodes de Pensament computacional: Programació i robòtica educatives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>