Programa d’activitats del CSIC per al professorat

El CSIC (Centre Superior d’Investigacions Científiques) presenta el seu programa d’activitats dirigides al professorat per a aquest curs 2016-2017 per donar a conèixer la recerca actual en química, ciència de materials, riscos geològics, biomedicina, intel·ligència artificial, paleobiologia i limnologia, un ventall força representatiu de la recerca científica que es duu a terme al CSIC a Catalunya.

Aquestes activitats també són una ocasió per la trobada col·lectius – investigador i docent- i un estímul per afavorir una relació més estreta i fluïda entre les comunitats científica i educativa.

Nota: Les activitats són gratuïtes per a les persones que s’inscriuen; això no vol dir que no tinguin cost per als grups de recerca que les impulsen. Per això, us demanem responsabilitat i cura a l’hora d’inscriure-us i participar a les activitats. Tota la informació per a les incripcions la trobareu en el mateix programa.

Per a més informació: Unitat de Cultura Científica. Delegació del CSIC a Catalunya. Tel. 93 442 65 76.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>