Model Competencial Orientador (SCAP)

scapUs donem a conèixer l’itinerari formatiu que desenvolupa el Model Competencial Orientador (SCAP) com a instrument de centre per a desenvolupar el treball per competències, el disseny de projectes, l’avaluació autoreguladora i formativa de l’alumne i la personalització de l’aprenentatge.

El programa es va iniciar el 2012-2013, i ha anat evolucionant en funció de la implementació als centres educatius. En el fitxer adjunt hi ha informació detallada d’aquest itinerari formatiu i de les característiques de cada un dels seus nivells, així com de les eines i instruments emprats.

Aquest instrument té una formació vinculada de la que en teniu informació al següent enllaç.

Els participants a la formació han de formar un equip de quatre persones per centre, com a mínim: un membre de l’equip directiu, un professor/a de l’especialitat d’orientació educativa i professorat d’ESO. Per al proper curs 2017-2018 està previst el reconeixement d’aquest itinerari com a Programa d’Innovació Educativa. Podeu consultar a XTEC les activitats previstes per a aquest curs.

Us fem arribar informació sobre l’SCAP, un instrument de centre per a promoure l’entorn d’aprenentatge competencial i l’aprenentatge personalitzat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>