8M: Dia Internacional de les dones

Des del Servei Educatiu de la Noguera, i amb motiu del Dia Internacional de les Dones us compartim diverses propostes educatives i recursos per treballar la coeducació, la prevenció de la violència masclista, la perspectiva de gènere i l’educació afectivosexual a l’aula.

D’una banda, des del BDR ens proposen un article de la Nati Bergadà on es recullen 26 contes per celebrar el Dia Internacional de les Dones.

Alguns d’aquests títols els podeu trobar a les maletes de Coeducació que disposem en préstec al SE de la Noguera, conjuntament amb un ampli ventall de jocs i materials pedagògics. D’aquesta manera, posem al vostre abast diverses maletes amb jocs coeducatius, lectures i contes que podeu sol·licitar en préstec per treballar la coeducació a les etapes d’Educació Infantil i Primària. Podeu consultar tots els materials de coeducació en préstec en el següent enllaç.

Finalment, des dels Serveis Educatius del territori us presentem una proposta d’activitat del Programa Coeduca’t. Dins del blog del programa trobareu molts recursos de coeducació, perspectiva de gènere i educació afectivosexual.

En concret, per aquest curs, s’està destacant el material elaborat per l’associació Drac Màgic, un recurs de coeducació i cultura audiovisual que pretén oferir eines pròpies de l’educació audiovisual amb perspectiva de gènere per al foment d’una mirada crítica, activa i lliure d’estereotips de gènere i per a un abordatge integral de la coeducació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>