Conferència de la Setmana de la Ciència a Artesa de Segre

L’alumnat de 4t d’ESO de l’INS Els Planells d’Artesa de Segre va poder gauidir el passat 20 de novembre, de la conferència-taller Sexe en el cervell? a càrrec d’Ester Desfilis, Professora de Psicobiologia de l’UdL, i organitzada per l’ICE de la UdL.

En aquest taller es van abordar mitjançant diverses activitats interactives i vídeos les diferències sexuals humanes (anatòmiques, fisiològiques i de comportament). Es va parlar de les dicotomies de sexes i gèneres, així com de l’orientació sexual i la identitat de gènere. Des d’una perspectiva científica es van desmitificar algunes assumpcions errònies sobre aquests temes (començant per les pròpies dicotomies). També, es va parlar de quines són les aportacions recents de les neurociències a la comprensió del que és el nostre principal òrgan sexual: el cervell.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>