El programa Erasmus +: una oportunitat d’internacionalització

Jornada organitzada pels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre. La sessió es realitzarà a l’ INS Dertosa, el proper dimecres 6 de juny 2019 de 16:15h a 19:30 h. El format de taula rodona d’aquesta activitat té com a objectiu facilitar l’intercanvi entre els assistents i els ponents.Adreçada als equips directius dels centres i al professorat que hi pugui estar interessat
INSCRIPCIONS fins el dia 4 de juny.… Llegeix més»

Una alumna de l’INS la Sénia guanya el premi territorial dels Jocs Florals

Tenim la gran satisfacció de comunicar-vos que l’alumna Núria Ferrer Marcoval de l’INS de la Sénia ha aconseguit el premi de la categoria F (primer cicle de l’ESO) en el certamen del Jocs Florals escolars d’enguany. El lliurament de premis va tenir lloc el passat dijous 30 de maig, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. L’alumna competirà amb els finalistes d’arreu del territori a la fase nacional que se celebrarà el proper 15 de juny a Barcelona.… Llegeix més»

Conferència ¨Educació i neurociència¨ a l’INS Manuel Sales i Ferré

Dins dels actes de celebració del 50è aniversari de l’INS Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona, s’organitza la Conferència ¨Educació i neurociència¨. La Conferència té per objectiu acostar a tota la comunitat educativa els darrers avenços en la investigació sobre es mecanismes de funcionament del cervell que afavoreixen l’adquisició d’aprenentatges. L’activitat és certificable dins del Pla de Formació de Zona del Montsià. (Codi de l’activitat: 8060251806)… Llegeix més»

Escola d’Estiu 2019

Ja us podeu inscriure als cursos de l’escola d’estiu 2019. Aquest any es realitzarà els dies 1, 2 i 3 de juliol amb més cursos que mai. Diverses activitats adreçades a infantil, primària i secundària. A Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa. Per a més informació i inscripcions visita la nova web: https://www.mrpterresebre.cat/… Llegeix més»

Festa de la Natura

En el marc de la Setmana de la Natura que té lloc dels dies 3 al 9 de juny es fan actes arreu de Catalunya. Des de la Xarxa per la Conservació de la Natura s’ha tirat avant la iniciativa de fer una festa de cloenda de la setmana realitzant una Festa de la Natura a cada territori, en el nostre cas a Tortosa. … Llegeix més»

9èCongrés d’Educació i Entorn

Aquest any 2019 se celebra la 9a edició del Congrés d’Educació i Entorn de la Seu d’Urgell. El Congrés d’enguany té el propòsit de centrar-se a l’entorn del concepte de transformació educativa, a partir del qual es posa l’accent en les xarxes i el lideratge pedagògic com a elements cabdals per a la millora i la qualitat del sistema educatiu.… Llegeix més»

XVII Jornada “Xarxa de Competències Bàsiques”

El dissabte 8 de juny al matí tindrà lloc a Barcelona (Centre cívic Cotxeres de Sants), la XVII Jornada anual de la Xarxa de Competències Bàsiques, amb el lema “Aprendre avui, aprendre amb sentit”.
La Jornada està oberta a tots els docents, formin part o no de la Xarxa de Competències Bàsiques. Aprenem junts!!… Llegeix més»