En cas que hàgiu de visitar-nos presencialment, cal que consulteu el Pla de contingència i reincorporació progressiva (disponible just a sota), per estar al cas de les mesures de protecció a prendre.

Jornada Science Needs You

Per cinquè any consecutiu l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) organitza les jornades de divulgació científica‘Science Needs You!’ a Figueres, enguany amb el tema ‘COVID-19′: reflexions per al futur’.
La jornada d’enguany es podrà seguir de forma presencial el dissabte 26 de setembre entre les 9.30 hores i les 14 hores a l’Auditori dels… Llegeix més»

La veritable història de la música

Recull elaborat per Enric Muñoz on es mostren les músiques de totes les cultures i èpoques, de manera clara, directa i equitativa. Les cinc categories principals (Antiguitat, Clàssica, Moderna, Electrònica, Món) es divideixen en un nombre reduït de gèneres que enllacen amb llistes de reproducció… Llegeix més»

Acte d’inici del curs escolar 2020-2021

[Video] – El dijous 3 de setembre, a les 9.30h, s’ha realitzat l’acte d’inici del curs escolar 2020-2021. La conferència marc ha anat a càrrec del pedagog Francesco Tonucci, que, a la vegada inaugura el cicle de conferències “L’educació en temps d’incertesa”.
 

Provisió de vacant al CRP Montsià

S’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds, per proveir una vacant al Servei Educatiu del Montsià (CRP Monsià).
Atenció! El termini per a presentar les sol·licituds és del 8 de juny al 12 de juny.
Consulteu la informació i descarregueu-vos els requisits en aquest… Llegeix més»

Convocatòria extraordinària de programes d’innovació pedagògica

Ha començat un nou termini perquè els centres educatius puguin participar en Programes d’innovació pedagògica.
Amb la voluntat que la innovació pedagògica ajudi als centres educatius a millorar la qualitat del sistema educatiu a través de la millora de l’atenció educativa de l’alumnat i oferint estratègies tant metodològiques, com organitzatives i… Llegeix més»