Turístic Challenge de la Diputació de Tarragona

TurisTIC Challenge és un itinerari educatiu promogut pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que s’adreça a l’alumnat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per implicar-lo a convertir el seu territori en una referència en el turisme familiar.
L’itinerari educatiu s’inclou dins d’un projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) anomenat TurisTIC en família, que… Llegeix més»

#SetmanaBio

Coneixes la #SetmanaBio? Si no la coneixes, volem convidar-te a gaudir de les seves activitats i, també, participar en la difusió d’aquest esdeveniment, el qual promou l’alimentació ecològica per tot el territori català.
Objectiu: Promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la… Llegeix més»

XIII Premi Federico Mayor Zaragoza

Convocatòria oberta per a la participació del XIIIè Premi Federico Mayor Zaragoza, curs 2019-2020, per a centres escolars, universitats, entitats, institucions i altres.
Cal elaborar d’un vídeo, en equips d’almenys 3 persones, de 2 minuts de durada, sota el lema: Salvem el planeta. Actuem ara, demà… Llegeix més»

XVI Certamen de lectura en veu alta

El Certamen de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, dirigit a l’alumnat de primària i secundària de tot Catalunya, l’objectiu principal de la qual és promocionar la lectura entre el jovent. Enguany se celebra la setzena edició i ja… Llegeix més»

Revoluciona el gènere

La Direcció General de Joventut ofereix tallers de prevenció de violències masclistes als instituts de Catalunya amb l’objectiu de facilitar eines i recursos per abordar les desigualtats de gènere i les violències associades en l’àmbit educatiu.Podeu trobar tota la informació relacionada al web: Llegeix més»

VAG Experience (Video Art Game)

El VAG (Video Art Game) serà el punt de trobada cultural sobre videojocs i l’art digital que es realitzarà a Amposta el divendres 4 i dissabte 5 d’octubre de 2019. L’objectiu de l’esdeveniment és el de fomentar el món del videojoc des del vessant més… Llegeix més»

Nit europea de la recerca a Tarragona

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps i que, per segona vegada, s’organitza a les comarques de Tarragona. Pretén apropar… Llegeix més»

Carta de Serveis (CRP)

Comencem el curs 2019-2020 amb la difusió de la nova Carta de Serveis del CRP Montsià. Aquest document és la base a partir del qual s’estructuren el gruix de les actuacions del CRP Montsià en els centres educatius. Ara que estem a l’inici del curs… Llegeix més»