Durant el confinament, el nostre horari d’atenció és de 09:00 🕘 a 15:00 🕒 de dilluns a divendres. També podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic e3925251@xtec.cat.

Recordeu: Si cliqueu al menú “Famílies”, trobareu l’apartat “JoEmQuedoACasa“, un espai on anirem publicant activitats, aplicacions, enllaços… per continuar afavorint el desenvolupament del llenguatge de les vostres filles i fills. També trobareu els dibuixos que els nostres alumnes ens estan enviant amb el missatge #TotAniràBé!

 

Propostes didàctiques competencials

El Departament d’Educació ofereix models i propostes d’activitats de diferents nivells i àmbits curriculars per mantenir l’activitat formativa competencial.
Us hem seleccionat unes propostes molt interessants per tal de continuar afavorint el desenvolupament lingüístic.
a_les_vostres_mans
comunicacio_inicial
l_hora_del_conte
la_meva_recepta_mitja
En podeu trobar més, fent clic aquí.

Nou espai “JoEmQuedoACasa”

Si cliqueu al menú “Famílies”, trobareu l’apartat “JoEmQuedoACasa“, un espai on anirem publicant activitats, aplicacions, enllaços… per continuar afavorint el desenvolupament del llenguatge de les vostres filles i fills. També trobareu els dibuixos que els nostres alumnes ens estan enviant amb el missatge #TotAniràBé!

https://serveiseducatius.xtec.cat/creda-tarragona/wp-content/uploads/usu1338/2020/03/My-Movie-1.mp4
 
Recordeu… Llegeix més»

Cursa solidària en benefici dels alumnes del CREDA Tarragona


CURSA SOLIDARIA ACTIVA´T TARRAGONA 2020🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️
Publicada por Activa't Classes Dirigides en Domingo, 8 de marzo de 2020

 
El diumenge passat, dia 8 de març, es va celebrar a la zona de Port de Tarragona, una Cursa Solidària organitzada per Activa’t Classes Dirigides a Tarragona… Llegeix més»