El sistema EyeHarp, per fer música amb la mirada, guanya un Premi d’Emprenedoria Social

El projecte The EyeHarp, que tan bé coneixem al nostre CREDA, és una de les iniciatives que ha estat guardonada amb 12.000 euros amb el Premi d’Emprenedoria Social de Barcelona Activa. Com ja sabeu, aquest sistema utilitza un sistema innovador d’instruments digitals mitjançant el qual es crea música a través de la mirada i permet que les persones amb diversitat funcional puguin aprendre a tocar música, com ho fa el Joel Bueno, alumne de Santa Perpètua que atenem des del nostre servei.

Si recordeu, aquest sistema el vam poder veure en directe a la Festa de Fi de Curs del 2018-19 que es va celebrar a Santa Perpètua i que va organitzar el sector de Montcada. Aquell dia vam poden gaudir en directe de la demostració musical que ens va fer el propi Joel amb la col·laboració del creador del sistema EyeHarp, el Zacharias Vemvakousis.

Des del CREDA volem felicitar al Zacharias i a tota la gent vinculada a aquest magnífic sistema, felicitacions que fem extensives també al Joel Bueno i a la seva família.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>