III Jornada sobre Dificultats de l’Aprenentatge

El terme dificultats d’aprenentatge fa referència a un grup heterogeni d’alteracions que es manifesten en l’adquisició i l’ús de les habilitats d’escoltar, parlar, llegir, escriure, raonar o entendre les matemàtiques. La primera jornada que s’organitza sobre dificultats de l’aprenentatge vol ser una trobada de professionals que hi treballen (mestres, psicòlegs, pedagogs, psicopedagogs, etc.), així com també de familiars de nens que presenten alguna dificultat de l’aprenentatge. La jornada inclou diferents ponències de persones de reconegut prestigi en l’àmbit, a més d’espais de debat i col·loqui.

Els Objectius de la jornada són:

· Actualitzar els coneixements sobre les dificultats d’aprenentatge.
· Facilitar als professionals eines per reconèixer les dificultats de l’aprenentatge.
· Aprendre pautes per afavorir la detecció precoç a l’aula.
· Adquirir estratègies i eines pràctiques d’intervenció a l’aula.
· Fomentar el pensament científic i crític entorn a les dificultats d’aprenentatge, el seu tractament i abordatge.
· Donar a conèixer recursos i noves eines de treball per a minimitzar les dificultats d’aprenentatge.

La inscripció a la Jornada és gratuïta (cliqueu sobre la imatge per fer la inscripció). Aquesta es podrà realitzar fins esgotar el nombre de places i com a data límit el 15/11/2017. A tots els inscrits se’ls facilitarà un certificat d’assistència de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>