INSCRIPCIONS ALS CAMPS D’APRENENTATGE FINS AL 31 DE MAIG PEL CURS 2019-2020

Us recordem que del dia 15 al 31 de maig està obert el període d’inscripcions als Camps d’Aprenentatge i Entorns d’Aprenetatge per a realitzar sortides d’un dia o bé estades de 2 a 5 dies durant el curs 2019-2020.

Per a fer la inscripció cal que entreu a la pàgina web de l’XTEC (www.xtec.gencat.cat/ca), cliqueu la pestanya de Serveis educatius i dins de Camps d‘AprenentatgeInscripció i quotes,  hi trobareu tota la informació necessària referent als Camps d’Aprenentatge, així com el procés que cal seguir per fer la sol·licitud.

En l’apartat Oferta educativa, dins dels Camps d’Aprenentatge, s’exposen tots els CdA’s i EdA’s de Catalunya, amb una descripció de cada un d’ells i de les diferents activitats que s’hi duen a terme.

Pel que fa al nostre Camp d’Aprenentatge, el de la ciutat de Tarragona, us recomanem que visiteu la nostra pàgina web www.cdatarragona.net i/o serveiseducatius.xtec.cat/cda-tarragona/ on s’expliquen detalladament les activitats que oferim i les diferents tipologies (guiades per professorat del CdA, de préstec, autònomes, etc.) per als diversos àmbits que treballem (Tàrraco a l’època romana, Tarragona medieval, Tarragona urbana, Tarragona marítima i Tarragona industrial) classificades en els diferents nivells (E. Infantil, E. Primària, E. Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat). A més, hi trobareu les activitats prèvies, les posteriors i les complementàries a l’apartat de publicacions.

 

La informació sobre al procés d’inscripció es troba actualitzada a la XTEC: http://xtec.gencat.cat/ca/serveis/sesc/cda/inscripcio/

 

 

La inscripció dels centres educatius es farà a través de l’Aplicació CAMPS. Per fer aquesta gestió caldrà tenir la competència per treballar amb l’aplicació, que us assigna la vostra direcció a través de la plataforma WAC. És molt convenient que a l’hora de fer la inscripció tingueu en compte el procés de gestió d’aquesta. És el següent:

  1. Sol.licitudde les activitats. La feu el centre a l’Aplicació CAMPS.
  2. Assignacióde les activitats i les dates d’execució. La fem el CdA/EdA a  l’Aplicació CAMPS.
  3. Acceptaciótelemàtica de les activitats. La feu el centre a  l’Aplicació CAMPS. Podreu consultar els resultats de l’aplicació CAMPS a partir 11 de Juny
  4. Enviament del Full d’acceptació(justificant de la vostra confirmació a aquella activitat i la data assignada i alhora justificant del compromís adoptat entre el centre i el CdA/EdA). La feu el centre mitjançant correu electrònic. En aquest correu ens adjunteu el full generat, segellat i signat per la direcció del vostre centre.

 

Us demanem que feu extensiva aquesta informació a la resta de docents del vostre centre.

Junts/es podrem donar un valor afegit a l’aprenentatge de l’alumnat amb la descoberta vivencial de la nostra ciutat, Tarragona.

Us animem a fer la sol·licitud en el termini que marca el Departament per poder gaudir de la vostra assistència el curs vinent!

Per a qualsevol aclariment, som a la vostra disposició via telefònica o bé per correu electrònic.

Per tal de consultar l’oferta del Camp d’Aprenentatge de Tarragona, us passem aquest llistat amb l’oferta programada pel curs vinent

Us esperem a tots i totes el proper curs!

 

Oferta Activitats Camp Apre… by on Scribd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>