Banc d’Aplicacions per a dispositius mòbil sobre el Món Clàssic proposat a Educació Primària, Secundària i Batxillerat

El Departament d’Educació ha establert un Pla d’acció: centres educatius en línia a fi i efecte d’oferir suport als centres educatius.
Des del CdA de la ciutat de Tarragona hem confeccionat aquest banc d’aplicacions per a ser utilitzades des de dispositius mòbils (telèfons i tauletes) i… Llegeix més»

Banc de recursos de diversos àmbits de Tarragona per a Educació Infantil i Primària

El Departament d’Educació ha establert un Pla d’acció: centres educatius en línia a fi i efecte d’oferir suport als centres educatius.
El CdA de la ciutat de Tarragona treballa diversos àmbits d’aquesta població. A continuació, us oferim material per a l’alumnat d’Educació infantil, de manera dirigida,… Llegeix més»

INSCRIPCIONS ALS CAMPS D’APRENENTATGE FINS AL 31 DE MAIG PEL CURS 2019-2020

Us recordem que del dia 15 al 31 de maig està obert el període d’inscripcions als Camps d’Aprenentatge i Entorns d’Aprenetatge per a realitzar sortides d’un dia o bé estades de 2 a 5 dies durant el curs 2019-2020.
Per a fer la inscripció cal que entreu a la pàgina web de l’XTEC (www.xtec.gencat.cat/ca),… Llegeix més»

XXI Jornada activa “Juguem com jugaven les noies i els nois de Tàrraco”

El passat dia 9 de maig de 2019 celebràrem la XXI Jornada d’Aprenentatge Actiu Juguem com jugaven les nenes i els nens de Tàrraco, en la qual participaran l’alumnat de cinquè d’Educació Primària dels centres educatius de Tarragona i del Tarragonès.
Els diversos representants i col·laboradors del… Llegeix més»

Concurs de Castells de Tarragona 2018

El proper diumenge 7 d’octubre de 2018 tindrà lloc a la plaça de bous de Tarragona el XXVII concurs de Castells 18. Com a Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona us instem a participar activament d’aquest esdeveniment així com de l’exposició que es fa al Tinglado 1 de Tarragona fins el mes de desembre sobre el món casteller i les colles castelleres de la ciutat. Per tal de fer una degustació del que representa per a la ciutat aquest esdeveniment, us enllacem les fotografies oficials que es mostren, a nivell internacional, del matex.

Trobades de Coordinació amb els centres.

Des el dia 20 de Setembre coordinem amb els centres educatius “les estades” i “les sortides”  de l’oferta 2018-19 que hem presentat al camp d’aprenentatge . Sempre es un goig retrobar ex-alumnes i amics que han assolit el mestratge i representen als centres educatius de les nostres contrades . Gràcies per seguir confiant amb la nostra tasca .