Banc d’Aplicacions per a dispositius mòbil sobre el Món Clàssic proposat a Educació Primària, Secundària i Batxillerat

El Departament d’Educació ha establert un Pla d’acció: centres educatius en línia a fi i efecte d’oferir suport als centres educatius.
Des del CdA de la ciutat de Tarragona hem confeccionat aquest banc d’aplicacions per a ser utilitzades des de dispositius mòbils (telèfons i tauletes) i així facilitar, digitalment, l’aprenentatge de les Ciències socials. Hi ha dos tipus d’aplicacions: VISITES VIRTUALS a monuments de les diverses civilitzacions que hi havia en el Món clàssic a la Mediterrània i, d’altra banda, JOCS on el centre d’interès és algun dels aspectes de la història de la humanitat.
Aquestes aplicacions poden ser utilitzades transversalment a totes les etapes d’educació. En els casos d’Educació Infantil i cicle inicial de Primària, és una oportunitat perquè petits i grans els gaudiu junts. En el cas d’Educació Secundària i Batxillerats poden ser d’ús autònom. L’edat dels destinataris és aproximada i indicada pel propi creador del joc però vosaltres que coneixeu el nivell evolutiu i els interessos dels infants de casa podreu acompanyar les descobertes i aprofitar, de cada una de les propostes, allò que us interessi més.
Algunes són de pagament però ofereixen una versió de demostració gratuïta que permet endinsar-se en la història i la majoria poden ser emprades en diverses llengües.
Per poder DESCARREGAR les apps haureu de buscar-les a l’aplicació que tingueu al vostre dispositiu mòbil, ja sigui Google Play o App Store.
A l’equip pedagògic del CdA ens plau de compartir amb vosaltres aquest relació d’apps que esperem que us sigui d’utilitat. @cdatarragona @educaciocat #CdATarragona #serveiseducatiusenlinia#JoEmQuedoACasa#JoEmQuedoACasAprenentAprendre #Ensenyament  #educaciocat

Per accedir al document, clica la imatge.

Link : Enllaç del document pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>