Acte Cloenda programa Sharing to Learn

El passat 10 d’abril va tenir lloc a la British School de Barcelona l’acte de cloenda del programa Sharing to Learn. Hi van participar representants de l’administració educativa (inspecció, Serveis Territorials i CRP), l’equip docent i l’alumnat de les escoles Edumar, Garigot i Lluís Vives, a més a més dels alumnes de Batxillerat de la British School que, durant el present curs escolar, han actuat com a assistents de conversa a les aules dels centres participants en el programa.

L’objectiu principal del programa Sharing to Learn és afavorir l’intercanvi entre alumnat de diferents etapes educatives i donar suport a la millora de l’expressió oral en llengua anglesa, per tal de facilitar l’accés a entorns plurilingües i pluriculturals a l’alumnat participant. Així, estudiants de la British School han assistit un cop a la setmana per la tarda a tres centres de primària de Castelldefels col·laborarnt amb el professorat especialista a desenvolupar la competència oral en llengua anglesa i a fomentar una actitud positiva vers l’aprenentatge d’aquesta llengua i la seva cultura.

Cliqueu aquí per accedir a un breu recull fotogràfic de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>