Projecte Eslora 2017

El passat 24 de maig va tenir lloc l’acte de tancament del Projecte Eslora per aquest  curs 2017. El projecte sorgeix com resposta a la necessitat d’aplicar estratègies d’atenció a l’alumnat que permetin donar resposta a les seves necessitats educatives per assolir els objectius de l’etapa, mitjançant una organització de continguts i matèries del currículum diferent a l’establerta amb caràcter general i una metodologia específica i personalitzada. Felicitats a tots i totes les participants!!!!

Jocs Florals 2017 – Fase Baix Llobregat

jocsFlorals17

El passat dilluns  22 de maig a les 17.00 hores es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes als finalistes dels Jocs Escolar de Catalunya de tot el Baix Llobregat, amb la presència de la senyora Núria Vallduriola, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament. Al mateix temps vam conèixer el nom dels finalistes que van passar a la fase de Catalunya.

De Castelldefels van participar alumnes de l’Esc J. Guinovart, Esc. Els Pins, Esc L. Vives i Ins Mediterrànea. Moltes felicitats a tothom!!

Teatre musical

El passat 19 de maig va poder gaudir, al poliesportiu Can Roca, de la representació del musical Pirates a Castelldefels que ens vam preparar des del Seminari de professors especialistes de música.

Moltes felicitats!!! Ens ho vam passar molt bé!!!!

 

Trobada de Corals de Secundària

Les trobades de Corals d’Educació Secundària, neixen amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical que estan duent a terme molts professors i professores als nostres instituts.

Avui hem gaudit d’un magnific concert en el qual ha participat lIns Josep Lluís Sert de la nostra localitat. Felicitats a tots i totes les cantaires!. Mireu el video!! Llegeix més»

Enxarxats 2017

enxarxats

Ja hem comencat  a Enxarxar-nos amb els llibres!!! Ens ho estem passant genial amb tots els nens i totes les nenes de les escoles participants amb el Leandre (el nen horrible), el Senyor Flat, l’Inspector Sito i amb el Rock i companyia.

Matesdefels 2017

Matesdefels2017

El proper divendres 12 de maig, de 9:30 a 13:00, ens tornarem a trobar per participar en la 4a Jornada matemàtica Matesdefels al Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels. Un any més, des del Centre de Recursos Pedagògics dels Serveis Educatius de Castelldefels amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya i de l’Ajuntament de Castelldefels , s’organitza una trobada matemàtica on el joc i la matemàtica són els grans protagonistes de la jornada.

 

Constitució de la Xarxa Delta Llobregat Oest

El passat dijous 27 d’abril va tenir a lloc a Viladecans la 1a trobada de la Xarxa Delta Llobregat Oest, sota la coordinació de Ruth Cebador (Tècnica de l’Ajuntament de Viladecans) i amb la participació de professorat representant dels següents centres educatius de la zona establerta: Llegeix més»

Jocs Florals 2017

Els centres interessats en participar han de comunicar-ho directament al CRP de la zona i fer arribar els treballs corresponents abans del 24 d’abril de 2017. Es poden presentar un treball màxim per categoria.

Cal formalitzar la inscripció en línia mitjançant el  FORMULARI enviat pel SSTT Baix Llobregat aportant també les dades generals de participació interna del propi centre.

Els centres i treballs seleccionats per a participar a la fase semifinal seran informats directament. Llegeix més»

Mart XXI

2017Mart21

El passat dimecres 29 de març va tenir lloc la cloenda del programa Mart XXI a la UPC.

Aquest programa té com a objectiu fomentar l’interès pel coneixement científic i tecnològic entre joves de 3r i 4t d’ESO amb aptituds i capacitats, però que encara no tenen clar el seu itinerari acadèmic.

En l’edició d’enguany han participat alumnes de l’Ins Castelldefels, Ins Les Marines, Ins J.L. Sert, Ins Mediterrania i C. Petit Món-Felisa Bastida