L’exposició MAUS. “Relat d’un supervivent”

L’exposició itinerant “MAUS. Relat d’un supervivent” és una activitat emmarcada en el programa Biblioteca Escolar PuntEdu proposada pel Departament de Cultura i pel Departament d’Ensenyament.
L’exposició tracta sobre el recorregut còmic d’Art Spiegelman , el qual relata l’experiència del seu pare, presoner del camp d’extermini d’Auschwitz, i que… Llegeix més»

Taller contes audiovisuals il·lustrats

Avui, dimecres 19 de febrer, el Centre de Recursos Pedagògics de Gavà ha organitzat un taller de contes audiovisuals il·lustrats a l’escola Montserratina de Viladecans.
Ha estat un taller molt enriquidor doncs hem aprés diferents tècniques, hem fet ús de diferents recursos a l’hora de crear… Llegeix més»

Taller videojocs Biblioteca Castelldefels

Us informem que a la Biblioteca de Castelldefels es durà a terme un taller gratuït en programació de videojocs en RPG, a càrrec de Tangencial, espai multimèdia.
Adreçat a joves a partir d’11 anys.
Sessions:
Dimarts 13, 20 i 27 de febrer i 6 de març (4 sessions)… Llegeix més»

Taller: “La Mia es fa gran”

Des de la biblioteca Ramon Fernández Jurado,  es duu a terme un taller per a infants a partir de 7 anys: La Mia es fa gran“, el proper divendres 26 de 18 a 19.30 h.  Us adjuntem informació i desitgem que sigui del vostre interès.
Llegeix més»

Programa CRAM assessorament Batxillerat

 
Us fem arribar una informació interessant pels coordinadors/es i tutors/es de treballs de recerca de batxillerat. La Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM), entitat col·laboradora amb el Departament d’Ensenyament en el projecte EduRecerca, organitza una trobada per presentar el programa d’assessorament… Llegeix més»

Inscripcions Mobile Learning Awards

Us informem que està obert el període d’inscripció per als Mobile Learning Awards, dins del projecte mSchools, en les seves dues modalitats de participació:

  • ESCOLES INNOVADORES EN L’APLICACIÓ DE LES TECNOLOGIES DIGITALS

La finalitat d’aquesta primera modalitat és donar a conèixer les… Llegeix més»

II JornadaTacArt en camps artístics

Us informem sobre la II Jornada TacArt en els camps artístics  per si és del vostre interès.
L’objectiu és promoure l’ús de les TAC en els camps artístics per mitjà de la difusió d’experiències realitzades per docents del territori.
Durant aquesta Jornada, es fa difusió de diferents… Llegeix més»