Presenació del Llibre: Dones i homes de Castelldefels amb història.

El 20 de juny del 2018 al Teatre Plaza de Castelldefels, s’ha realitzat l’acte de presentació del llibre Dones i homes de Castelldefels amb història. Ha estat una iniciativa per presentar de forma oficial el llibre realitzat pels alumnes de 5è i 6è de les… Llegeix més»

Projecte Eslora

Ahir dia 30 de maig a la Biblioteca Ramón Fernández Jurado va tenir lloc la cloenda del projecte Eslora. Aquest projecte sorgeix com resposta a la necessitat, compartida pels instituts públics d’Educació Secundària de Castelldefels, d’aplicar estratègies d’atenció a l’alumnat que permetin donar resposta a… Llegeix més»

Contes Col·laboratius. Anem a la ràdio a gravar els nostres contes.

El dimarts 29 de maig es van encetar les gravacions del projecte intercentre de contes col·laboratius, a la ràdio de Castelldefels. Un cop estiguin estiguin tot enregistrats  s’emetran en el programa Ones que conten .

Els alumnes dels centres de primària que han participat han confeccionat… Llegeix més»

L’exposició MAUS. “Relat d’un supervivent”

L’exposició itinerant “MAUS. Relat d’un supervivent” és una activitat emmarcada en el programa Biblioteca Escolar PuntEdu proposada pel Departament de Cultura i pel Departament d’Ensenyament.
L’exposició tracta sobre el recorregut còmic d’Art Spiegelman , el qual relata l’experiència del seu pare, presoner del camp d’extermini d’Auschwitz, i que… Llegeix més»