Idea original: Yllana
Direcció artística: David Ottone i Fidel Fernández
Intèrprets: César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández, Susana Cortés i Antonio de la Fuente.
Companyia: Yllana
Una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia, a través de la història d’un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i innovadora, i així poder mantenir les estrelles del seu restaurant. Alhora es fa un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la relació amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten, les diferents cuines i sabors del món. Veurem els egos, la competició entre aquests “cuiners estrella” i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l’humor d’Yllana.
Diumenge 27 de novembre, a les 18 h, al Teatre Àngel Guimerà
Canals de venda i reserva d’entrades:
– Ticketea (tel. 902 044 226 i web www.ticketea.com)
– Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h
– Taquilla del teatre, una hora abans de la representació