Actualització del Diccionari d’Educació

Sin título-1Aquest diccionari aplega i defineix prop de dos mil termes del món de l’educació i de les seves facetes: pedagogia general, pedagogia social, recerca educativa, organització i gestió educatives, orientació psicopedagògica, didàctica, educació especial i tecnologia de l’educació. Cada article conté, a més de la denominació catalana, els equivalents en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, una o més notes explicatives.

 

Es tracta de la versió en línia del Diccionari d’educació, elaborat pel TERMCAT i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el suport del Govern d’Andorra i la col·laboració de la Societat Catalana de Pedagogia de l’Institut d’Estudis Catalans, i de la qual se n’ha procedit a una actualització aquest mateix gener de 2015.

 

Val a dir que entre la bibliografia consultada pels autors del Diccionari, s’hi troba la proposta del Servei Educatiu Baix Llobregat-6:

Moga i Ferrés, Antoni; Dolcet i Llaveria, Jordi. Vocabulari de recursos didàctics i procediments educatius. Barcelona: La Llar del Llibre, 1991. (Quaderns d’Escola; 12)
ISBN 84-7279-480-6

 

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

|ACCES AL DICCIONARI|

 

© TERMCAT, Centre de Terminologia, 2011
Darrera actualització: 22-01-2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>