DIsponible la inscripció al PFZ 2014-2015

ICPPFZINSCRIP1415EL Pla de Formació de Zona (PFZ) és  un recurs de formació al servei de la millora dels centres i el professorat de les poblacions de Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Pallejà, Corbera de Llobregat, Cervelló, La Palma i Valliran.

Els PFZ pretén donar resposta a les necessitats de formació d’uns ensenyants i d’uns centres per assolir uns objectius, de millora i de canvi de les pràctiques docents o de l’organització i el funcionament dels centres educatius.

Entre els dies 15 i 28 de setembre es pot procedir a la inscripció del professorat interessat que reuneixi les condicions que en permetin la seva participació en una determinada activitat formativa.

Per accedir a la proposta d’activitats i tramitar la inscripció cal clicar AQUÍ

Quins són els objectius?

El Departament d’Ensenyament ha establert un conjunt de línies de formació permanent que tenen com a objectiu donar resposta a les necessitats de formació dels centres educatius i dels docents.

Aquests objectius seran prioritzats, complementats o adaptats a cada territori d’acord amb les seves característiques específiques.

Cada PFZ estableix els seus objectius específics.

Les activitats dels PFZ s’adrecen a tot el professorat d’educació infantil, primària, secundària, de formació professional, de persones adultes, d’ensenyaments d’idiomes, artístics i esportius dels centres educatius d’una zona.

Com participar-hi?

El professorat participa en els PFZ a través del procés de detecció de necessitats, de la seva representació en la Comissió del PFZ i mitjançant els moviments de renovació pedagògica, si escau.

Una vegada les demandes formatives han estat recollides per la Comissió, aquesta elabora una proposta de formació que, un cop aprovada, es fa pública perquè el professorat s’hi inscrigui.

Aquesta proposta comporta actuacions de formació en centre i actuacions formatives per a professorat de diversos centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>