Conferència inaugural curs 2015-2016; «Com millorar l’aprenentatge i la memòria: la lectura i altres gimnàstiques pel cervell»

Sin título-1

La conferència inaugural del curs 2015-2016 anirà a càrrec del doctor Ignacio Morgado. Les dades de la convocatòria així com la el formulari d’inscripció ho trobareu al capdavall d’aquesta notícia.

Ignacio Morgado (San Vicente de Alcántara, Badajoz, 1951). Morgado, és catedràtic de Psicologia de l’Institut de Neurociència a la Facultat de Psicologia de la Universitat Autonòma de Barcelona.

Fa classes de Psicologia fisiològica i fa recerca experimental sobre la recuperació de la memòria per estimulació elèctrica cerebral. Ha rebut diversos guardons i ha desenvolupat estudis a centres internacionals de recerca (Universitats del Ruhr Alemanya, d’Oxford a Anglaterra; a l’Institut Tecnològic de Califòrnia, Caltech als EUA.). Pertany a diverses societats científiques internacions i ha estat assessor científic de l’editorial Ariel i del Cosmocaixa. És autor de més d’un centenar de treballs especialitzats en psicobiologia i neurociència cognitiva.

Les seves darreres obres de divulgació són: Emociones e inteligencia social: una alianza entre los sentimientos y la razón (Ariel 2007 y 2010; edición catalana: Mina 2006); Cómo percibimos el mundo: una aproximación a la mente y los sentidos (Ariel, 2012); Aprender, recordar, olvidar (Ariel 2014) i, La fábrica de las ilusiones (Ariel 2015).

 

1cartellconferenciamorgado

Info complementària:

On es troba el Servei Educatiu Baix Llobregat-6?
> Clica aquí, sisplau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>