English Day: Educational Experiences Exchange

English Day de les escoles de Corbera de Llobregat i La Palma
Foto de  l’English Day de les escoles de Corbera de Llobregat i La Palma

La proposta educativa English Day rau en què diversos centres de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 participen en una activitat de dinamització on la llengua anglesa esdevé la llengua vehicular de les diverses accions on participen l’alumnat i el professorat.

Al llarg del curs 2014-2015 hi ha hagut tres nuclis que han desenvolupat una feina al llarg de l’any acadèmic i que han desembocat en la celebració d’una jornada de cloenda, l’English Day. Aquests tres nuclis són el de Cervelló, Corbera de Llobregat-La Palma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts.

Al primer (Cervelló) hi han participat les escoles Santa Maria i Escola Nova i la secció d’Institut de Cervelló. El segon ha comptat amb la participació de les escoles de Corbera de Llobregat (Jaume Balmes, Puig d’Agulles, El Corb i el Cau de la Guineu) i de La Palma de Cervelló (El Solell). El tercer nucli s’ha centrat en la feina de l’Escola La Vinyala.

Per donar a conèixer l’activitat i intercanviar experiències al voltant d’aquest esdeveniment, des del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 es va portar a terme una sessió de treball el 25 de juny de 2015.

Clicant aquí us trobareu els document on  s’exposen les principals conclusions de la trobada, així com una experiència de  l’Institut Can Margarit de Corbera de Llobregat sobre el caire multilingüe del seu projecte educatiu de centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>