Distincions 2011-2012 a la recerca dels estudiants de l’INS Frederic Mompou

L’Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts, compta amb una dilatada trajectòria en l’obtenció de reconeixements als treballs de recerca dels seus estudiants.

Aquest curs 2011-2012 no s’ha quedat pas enrere i des de reporteducació ja ens vam fer ressò en el seu moment de la primera distinció obtinguda pel treball: Les diatomees i altres bioindicadors d’Arcadi Altemir i Irene Gómez amb tutorització de Laia Casanovas; que va resultar ser el  premi Recerca Jove (antic premi CIRIT) que atorga la Generalitat de Catalunya (més info).

Al repertori de guardons s’hi afegeix: Escumes i bombolles de sabó de Laura Pérez i Laura Rubio amb Joan Alberich com a tutor amb la distinció al premi Ramón Llull i la menció al Premi Poincaré (Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC). Heus aquí un vídeo de l’acte de lliurament

Així mateix, el Premi de Medi Ambient el van obtenir Maria Lajarín i Victor Zamora amb  Roser Barbadillo com a tutora per la recerca:  Síntesi d’un biocombustible;  consistent en una recollida d’informació i enquestes sobre possibilitats d’ús i d’elaboració de biocombustible per a, posteriorment, en una segona part, procedir a l”elaboració de bioicombustible a partir d’olis reutilitzats i construir, a la fi, ‘un motor que funcionés amb el biocombustible elaborat pels mateixos estudiants.

I també, en el capítol de les ciències socials i de les humanitats, l’INS Mompou amb l’aportació: De la indignació a l’acció: el moviment 15 M de Laura Navarro i la tutorització d’Ana Hernández ha obtingut el Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques 2012 de la Universitat Pompeu Fabra.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>